Hódmezővásárhely Pályázati felhívás

« belépés
portál saját oldal

Pályázati felhívás2012. május 4., péntek
a A

A Czirbusz Piroska Emlékére a Hódmezővásárhelyi Művészetekért Közalapítvány pályázatot hirdet hódmezővásárhelyi vagy ahhoz kötődő szerző(k) irodalmi, művészeti, tudományos műve kiadásának támogatására.

Pályázati feltételek: 18 éven felüli, vásárhelyi vagy ahhoz kötődő személy(ek), akinek munkája a város szellemi értékét gyarapítja. Előnyt élveznek a pályakezdő alkotók, illetve azok, akik önrésszel vagy más forrással is rendelkeznek. Csak az kaphat támogatást, aki a teljesen kész, szerkesztett és számítógéppel készült kézirathoz két elismert szakember írásbeli értékelését és a kiadást támogató javaslatát, valamint a kiadás pénzügyi tervezetét és a szerző szakmai önéletrajzát is mellékeli hódmezővásárhelyi vagy ahhoz kötődő alkotók  zenei, képzőművészeti, táncművészeti, színházi, filmművészeti tevékenységének támogatására.

Pályázati feltételek: 18 éven felüli, vásárhelyi vagy ahhoz kötődő személy(ek), akinek munkája a város szellemi értékét gyarapítja. Előnyt élveznek a pályakezdő alkotók, illetve azok, akik önrésszel vagy más forrással is rendelkeznek. Csak az kaphat támogatást, aki két elismert szakember írásbeli értékelését és támogató javaslatát, valamint a támogatás felhasználásának pénzügyi tervezetét és az alkotó szakmai önéletrajzát is mellékeli. A támogatás irányulhat különösen: zenei versenyeken, kurzusokon való részvételre (útiköltség is), hangszer, kotta, eszköz, anyag vásárlásra, fellépések, kiállítások megvalósítására.

Pályázat benyújtási határideje: 2012. augusztus 31.

Pályázatok elbírálásának határideje: 2012. október 31.

Támogatási  keretösszeg: 1.000.000,- Ft

A pályázatokat 3 példányban a Közalapítvány nevére és dr. Hegedűs József részére postai úton, további 1 példányban elektronikus formában (számítógépes lemezen és/vagy villanyposta csatolmányaként) kell benyújtani.

Cím: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 6800 Hódmezővásárhely, Pf. 23., Kossuth tér 1. I. em. 25/B.

E-mail: hegedusjo@hodmezovasarhely.hu

Információ: dr. Hegedűs József – Tel: 530-166

A pályázatok eredményéről a Kuratórium a döntést követő 15 napon belül írásban értesíti a pályázókat.

gyorsmenü
Keresés:
Belépés:
Felhasználónév:
Jelszó:
Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat »

Impresszum

A portál és a megjelenített információk tulajdonosa:
Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Eseménynaptár

«2017-01»
H K SZE CS P SZO V       12345678910111213141516171819202122232425262728293031


Dr.Card Orvosi időpontfoglaló

OIF

Adónaptár és számlaszámok

A 2016-os évre vonatkozó határidők, adófizetéssel kapcsolatos információk itt érhetők el!

Közérdekű bejelentés

A közérdekű bejelentés olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség érdekét szolgálja.

Közvilágítás hibabejelentés


KOVIKA közvilágítás hibabejelentő
Hibabejelentés