Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

A Helyi Választási iroda hirdetménye

Tisztelt Választópolgárok!

2014 őszén kerül sor a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választására. A szavazás lebonyolítását végző szavazatszámláló bizottságokba, a megfelelő működésük biztosítása érdekében a 2014. tavaszán már megválasztott tagok mellé új tagok választása szükséges az őszi választásokra.

A szavazatszámláló bizottság választott tagjait és szükséges számú póttagot a települési önkormányzat képviselő-testülete választja meg. A választott tagok személyére a helyi választási iroda vezetője tesz indítványt.

A szavazatszámláló bizottságokba megválasztott személyek kiválasztása a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezéshez szükséges nyomtatvány a hodmezovasarhely.hu honlapon, a közigazgatás menüpont, választás 2014 almenüpontban tölthető le, vagy személyesen kérhető a Polgármesteri Hivatal portáján.

A jelentkezéseket 2014. augusztus 4-én (hétfő) 16:00 óráig, személyesen vagy postai úton (Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. Emelet 25/B. szoba), illetve elektronikus formában a mailto:valasztas@hodmezovasarhely.huvalasztas@hodmezovasarhely.hu email címre lehet megküldeni a Helyi Választási Iroda részére.  

Hódmezővásárhely, 2014. július 24.

Dr. Korsós Ágnes
Helyi Választási Iroda vezetője

 

Megszakítás