Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

A hódmezővásárhelyi szépség, Szabó Fanni volt a közönség kedvence

Miskolcon rendezték meg a Miss Alpok Adria Szépségverseny országos döntőjét, ahol a Csongrád megyét képviselő vásárhelyi lány, Szabó Fanni közönségdíjas lett, illetve több különdíjat is kapott.

Nagyon erős mezőnyben kellett szépségével, jó kommunikációs készségével és mozgásával elbűvölnie a zsűrit és a közönséget Szabó Fanninak a hét végén, a miskolci egyetem díszaulájában megrendezett Miss Alpok Adria Szépségverseny országos döntőjén. A versenyt egy rövid felkészítő tábor előzte meg, ahol különböző tréningeken vettek részt a lányok, a döntőt szombaton tartották.

– A mozgásunkat kellett megmutatni, illetve a kommunikációs készségünket kellett kibontakoztatni. Minden lánynak a saját megyéjéből egy nevezetességről kellett pár szót szólni – mondta Fanni.

Fanni Csongrád megyét képviselte a megmérettetésen, de vásárhelyiként természetesen egy itteni nevezetességet mutatott be, a Fekete Sast. Emellett persze az alak, a szépség és a mozgás is a kiemelt szempontok között szerepelt a versenyben.

– Díszmagyar ruhában, bikiniben, alkalmi ruhában, illetve magyar népviseleti ruhában vonultunk fel. Úgy gondolom, hogy a kommunikációban el tudtam kápráztatni a közönséget és a zsűrit, és bikiniben is hoztuk a színvonalat a lányokkal – tette hozzá Fanni.

A vásárhelyi lány a közönségdíjat nyerte el az országos döntőben, de különdíjakat is kapott. Többek között egy portfólió fotózást, amely karrierje szempontjából fontos állomás lehet. Egyelőre azonban a tanulásra koncentrál, majd az államvizsga után egy ideig még biztosan a szépségiparban szeretne dolgozni.

Megszakítás