Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

A látványos raktár: butella, motolla, behívótábla

Tervpályázat

Felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata városi tervpályázatot hirdet a város képző- és iparművészei számára a „A látványos raktár: butella, motolla, behívótábla” a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum látogatóbarát fejlesztése című, DAOP-2.1.1/B-09-2009-0012 jelű pályázat járulékos eleme kapcsán egy köztéri műalkotásra, mely a Tornyai János Múzeum (Dr. Rapcsák András utca 16-18.) új bejárati portálján vagy annak közelében töltene be helyspecifikus, de mindenképpen kontextusfüggő szerepet.

A műalkotás megvalósítására fordítható teljes összeg: bruttó 3.750.000 Ft, azaz hárommillió-hétszázötvenezer forint, mely magába kell foglalja az anyagköltséget, tervezési költséget és a kivitelezési/gyártási költséget éppúgy, mint az alkotóművész honoráriumát.

A pályamunkákat a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata Városfejlesztési Irodájára (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. 1.emelet 1.ajtó) kell leadni jeligésen. Kérjük lezárt borítékban a jeligék feloldását mellékelni.

A pályamunkáknak tartalmazniuk kell a tervezett mű látványtervét, a műleírást és a költségvetési tervet, valamint a mű 1:10-es modelljét.A tervpályázat nyertesét a Képző- és Iparművészeti Lektorátus által összehívott szakmai zsűri fogja a beérkezett pályaművek közül kiválasztani.

A pályamunkák beadási határideje:
2011. június 27.
[megjelentetéstől számított 1 hónapra]


Helyszínrajz
Homlokzati terv


  Látványtervek
Dr. Rapcsák András utca    
     
     
Tornyai Múzeum    
     
     
   Letölthető anyagok:   
Felhívás – melléklettel
Útmutató kortárs köztéri művészeti alkotásokhoz a turisztikai célú és a településkép javítását  célzó fejlesztésekben


Megszakítás