Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

A Polgármesteri Hivatal portáján és a Tourinform irodában is elérhető az új autóbusz menetrend

A május elsejétől érvényes autóbusz menetrendet az önkormányzat a hétvégén minden háztartásba eljuttatta. A lakosság ebből tájékozódhat az új helyi és helyközi autóbusz útvonalakról, indulási időpontokról. Ha valaki mégsem kapta meg a kiadványt, akkor a Polgármesteri Hivatal portáján átveheti azt. 

Május elsejétől átalakult a helyi közösségi közlekedés Hódmezővásárhelyen. Megváltozott a helyi autóbuszjáratok útvonala, menetrendje, további újdonság, hogy a vásárhelyi utasok a távolsági járatokat városon belüli közlejedésre is használhatják, helyi bérlettel, vagy a helyi tömegközlekedés tarifái szerint. A reggeli és délutáni járatok, amelyek a munkahelyre, illetve iskolába történő eljutást segítik, szinte változatlan menetrendben járnak, a délelőtti és a kora délutáni járatok azonban ritkábban.

A helyi tömegközlekedés változásairól kiadvány is készült, melyet az önkormányzat már eljuttatott a háztartásokba. A változásokat, illetve a buszok pontos útvonalát és indulási idejét mindenki megtalálja a kipostázott füzetben, amelyben a helyközi autóbuszjáratok igénybevételének lehetőségei is részletesen szerepelnek. Az utazási tudnivalókkal kapcsolatban bővebb információ szerezhető a menetrendi tájékoztatón feltüntetett telefonszámokon. Ha valaki mégsem kapott a tájékoztató füzetből, az a Polgármesteri Hivatal portáján vagy a Tourinform irodában átveheti a kiadványt. 

Megszakítás