Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

A Vásárhelyi Televízió is csak digitálisan lesz fogható!

Augusztus közepéig a Vásárhelyi Televízió is megvalósítja a digitális átállást! A fejlesztésre a televízió nyári leállása alatt kerül sor. A digitális átállás során a hagyományos, analóg földfelszíni műsorterjesztés helyébe a korszerűbb, jobb kép- és hangminőséget jelentő digitális műsorszórás lép.

A VTV műsorait augusztus közepétől:

– azok a nézőink, akik kábeltelevíziós előfizetés, vagy műholdas szolgáltató segítségével televízióznak, változatlan feltételekkel tudják követni. Őket a digitális átállás nem érinti.

– azok a nézőink, akik hagyományos módon – ingyenesen és előfizetői szerződés nélkül – tető- vagy szobaantennával televízióznak, csak a digitális sugárzás vételére alkalmas antennával és vevőberendezéssel (set-top-box) tudják követni. Fontos, hogy az antennát a Szántó Kovács János utcai víztoronyba telepített adóberendezés felé irányítsák!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a rászorulóknak állami támogatást biztosít a digitális műsorszórás vételéhez szükséges eszközök beszerzéséhez. Részletes tájékoztatás a szórólap túloldalán található!

A VTV műsorai a hagyományos szoba- vagy tetőantennával augusztus közepétől – az országos csatornákhoz hasonlóan – nem lesznek elérhetőek!!!

Megszakítás