Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

A vízdíjszámlák posta úton is díjmentesen fizethetők

Az Alföldvíz Zrt. Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. fsz. 15. irodában működő ügyfélpontja, és a Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 64. szám alatti ügyfélszolgálati irodája 2013. november 15-én pénteken 8:00 – 15:00 –ig nyitva tart. A vízdíjszámlák csekken történő befizetéséért a társaság nem számol fel külön díjat!

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy vízfogyasztásuk ellenértékét nem szükséges személyesen, pénztárunkban befizetni. Csekkjeiket kényelmesen, bármely postahivatalban befizethetik, Társaságunk külön díjat ezért nem számol fel.

A napokban megnövekedett ügyfélforgalomra való tekintettel a Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. fsz. 15. irodában működő ügyfélpontunk, és a Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 64. szám alatti ügyfélszolgálati irodánk 2013. november 15-én pénteken 8:00 – 15:00 –ig nyitva tart.

Csekket kérhetnek személyesen is, ügyfélszolgálati irodáinkban, ahol azt egyúttal be is állíthatják rendszeres fizetési módként.

Amennyiben vízdíjuk kiegyenlítését továbbra is személyesen kívánják megtenni, a Szántó Kovács János utcai ügyfélszolgálati irodánk pénztárjában ezt továbbra is megtehetik.

Megszakítás