Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

A zongora hangja az intézmény hangja is

A zongora hangja az intézmény hangja is. Szólaltassuk meg együtt Hódmezővásárhely új hangszerét! Támogassa Ön is a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ koncertzongorájának megvásárlását!

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

 

2012. szeptember 1-jén megnyitotta kapuit a Tornyai János Kulturális Városnegyed. Hódmezővásárhely belvárosában egy olyan regionális kulturális központ jött létre, amelyre méltán lehetünk büszkék.

Az alapjaitól felújított Bessenyei Ferenc Művelődési Központ a kor legmodernebb színház és hangtechnikai berendezéseivel rendelkezik, az intézményt azonban csak mi, vásárhelyiek tölthetjük meg élettel!

Nem létezhet koncertterem, komolyzenét bemutató színpad zongora nélkül. A zongora adja meg azt az alaphangot, amelyre a zenekar játéka vagy az előadás élménye felépül, ezért a zongora hangja az intézmény hangja is.

Ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen országosan elismert, illetve világhírű művészek lépjenek színpadra, és városunk nemzetközi hangversenyeknek adhasson otthont, elengedhetetlen egy minden zenei igénynek megfelelő zongora vásárlása, hiszen a sikeres koncert titka a művész tehetsége mellett a jó hangszer megléte.

 

A zongora vásárlásához megtisztelő felajánlását a következő bankszámlaszámon várjuk:

 

Hódmezővásárhely Városáért Alapítvány: OTP Bank 11735067 – 20047672

 

Közleményben kérjük feltüntetni: zongora

 

Segítsen Ön is, hogy a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ hangja méltó legyen városunkhoz, támogassa Ön is, hogy egy komoly koncertzongora tegye különlegessé előadásainkat és vonzza városunkba a legnagyobb művészeket!

 

 

 

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat

Megszakítás