Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Ajándékutalványt kapnak a 70. életévüket betöltött vásárhelyi polgárok

Az utolsó karácsonyi utalványokat kézbesítik a települési képviselők a 70 évnél idősebbek számára. Az önkormányzat idén több mint 5600 fő számára biztosít 4 ezer forintos ajándékot közel 23 millió forint értékben Hódmezővásárhelyen.

Cseri Tamás tegnap délelőtt a Banner János utcában járt, hogy itt is kiossza az önkormányzat által biztosított 4 ezer forintos vásárlási utalványt az idősebb vásárhelyi lakosok számára. A települési képviselő a kézbesítést már két héttel korábban megkezdte, hiszen körzetében több mint 400 olyan ember lakik, akik jogosultak a város karácsonyi ajándékára.

– Örülök neki, hogy ilyen utalványokat vihetek. Ha valaki emberekkel foglalkozik, és tud adni illetve segíteni, akkor az a legjobb dolog természetesen. Nekem is jó érzés, hogy adhatok, és a lakosságnak is jó, hogy kaphat. Általában az emberek örülnek, hiszen nagyon sok embernek sajnos ez az összeg is sokat jelent. Ez a négy ezer forint is jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy egy kicsit az ünnepekre könnyebb legyen készülni – Cseri Tamás települési képviselő.

A vásárlási utalványt ezúttal is mindenki örömmel fogadta. Tasi Pálné számára az elmúlt évekhez hasonlóan most is jól jött a segítség.

– 14 éve vagyok özvegy, azóta egy nyugdíjból élek, van ez a kis másfél szobás lakásom, úgy hogy jó ez az utalvány, köszönöm szépen- mondta Tasi Pálné.

Az önkormányzat jóvoltából idén valamennyi 70 évnél idősebb személy részesül négy ezer forintos vásárlási utalványban Hódmezővásárhelyen.

Megszakítás