Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Az Alföldvíz Zrt. tájékoztatója a Hódmezővásárhely-Kishomoki Partnereiknek

Rendkívül örülünk annak, hogy a közeljövőben immár az Ön számára is adott lesz a lehetőség arra, hogy igénybe vegye a csatornaszolgáltatást, hiszen ezzel – a kényelem mellett – erősítheti a környezettudatos kishomokiak táborát.

Ön előtt is nyitva áll a lehetőség arra, hogy átépítse, kiépítse házi csatornahálózatát a telekhatártól 1m-ig bezárólag úgy, hogy a meglévő rendszerét a végleges rácsatlakozásig fenntartja, üzemelteti.

A házi vezeték átépítése az Ön feladata, amit vagy saját maga készít el, vagy egy erre szakosodott vállalkozóval készíttet el.

A házi vezeték kivitelezésénél maradéktalanul be kell tartani az általunk közölt műszaki előírásokat!

– Az elkészült házi szennyvízhálózatot végelzáró dugóval le kell zárni.

– Az új házi vezeték és a régi rendszer összekapcsolását biztosító csomópont (akna, idom) véglegesítésére (a szennyvíz „átkormányzására”), és a telekhatári tisztítóaknára vagy beemelő egységre történő rákötésre majd a közcsatorna üzembe helyezését követően kerülhet sor, amelyről külön értesítést kap! Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben értesítés előtt rácsatlakozik a rendszerre súlyos károkat okozhat a közterületen kivitelezőknek! A károk elhárításának költségeit a kivitelező Önre háríthatja!

Az elkészített házi vezetéket – eltakarás előtt – kérjük, jelentse be az Alföldvíz Zrt.-nek a lenti elérhetőségeken.

A bejelentést követően, az Alföldvíz Zrt. szakemberei díjmentesen helyszíni szemlén ellenőrzik a házi szennyvízhálózata megfelelőségét. ( A jellemző pontokat lefényképezik, a megvalósult létesítményről vázlatrajzot is készítenek.) A helyszíni jóváhagyást követően a házi-csatorna előkötés eltakarásra kerülhet.

A házi csatorna előkötéseinek átvételei a hét keddi és csütörtöki munkanapján történnek előzetes időpont egyeztetést követően.

Felhívjuk a figyelmet, hogy munkatársaink fényképes igazolvánnyal minden esetben kötelesek igazolni magukat!

 A csatornarákötéssel kapcsolatos kérdései és a házi csatorna előkötések átvételei esetén állunk rendelkezésére az Alföldvíz Zrt. 4. sz. Területi Divízió központjában a (80) 922-333 – as telefonszámon, vagy a mailto:diszpecser4@alfoldviz.hudiszpecser4@alfoldviz.hu email címen.

Megszakítás