Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Bessenyei Ferenc Művészeti Díj – FELHÍVÁS JAVASLATTÉTELRE

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2008-ban alapította meg a Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat. A díj adományozására 2012. november 1-jéig bárki javaslatot tehet.

Bessenyei Ferenc Művészeti Díj

FELHÍVÁS JAVASLATTÉTELRE

 Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2008-ban alapította meg a Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

A kétszeres Kossuth-díjas, Érdemes és Kiváló Művészről, Hódmezővásárhely Díszpolgáráról elnevezett díj évente egy alkalommal, az amatőr és hivatásos színjátszás, népdal, magyar nóta, instrumentális zene, kórus, néptánc, vers, és prózamondás kategóriákban, 1 személy és 1 csoport részére adományozható az ország és a magyar nemzet művészeti életében nyújtott példamutató tevékenység elismerésére, amely méltóan képviseli Bessenyei Ferenc szellemiségét.

A díj adományozására 2012. november 1-jéig lehet javaslatot tenni írásban az alábbipostai címre elküldve Dr. Korsós Ágnes címzetes főjegyző részére: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1., vagy elektronikusan a mailto:jegyzo@hodmezovasarhely.hujegyzo@hodmezovasarhely.hu címre.

A javaslatnak az indokláson kívül mindkét beküldési módon tartalmaznia kell a díjra felterjesztett személy vagy csoport postai értesítési címét, valamint a felterjesztő nevét, címét, telefonszámát, továbbá saját kezű aláírását (elektronikus esetben szkennelve).

Részletek a www.hodmezovasarhely.hu oldalon.

További információ a 62/530-183-as telefonszámon kérhető.

A Bessenyei Ferenc Művészeti díjról bővebben ../cikkek/november-1-jeig-varjak-a-jeloleseket-a-bessenyei-dijra-8131itt olvashat.

Megszakítás