Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2016

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja a 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan.

A részletes pályázati kiírások az alábbi linkre kattintva érhetők el:
https://www.hodmezovasarhely.hu/oldalak/onkormanyzat-altal-kiirt-palyazat-121https://www.hodmezovasarhely.hu/oldalak/onkormanyzat-altal-kiirt-palyazat-121

A pályázat beadása a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül történik, amelyhez egyszeri pályázói regisztráció szükséges.
A regisztráció elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspxhttps://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése.

A pályázati űrlapot feltöltés után kinyomtatva és aláírva – a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt – a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

Az önkormányzathoz való benyújtást javasolt személyesen az Önkormányzat (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.) Jogi Irodáján az Em. 20. irodában, ügyfélszolgálati időben: hétfőn 8.00 – 17.00 óráig, kedden és csütörtökön 8.00 – 16.00 óráig, szerdán és pénteken 08.00 – óráig megtenni.

A pályázati űrlapok elektronikus kitöltésének és benyújtásának határideje: 2015. november 9. 

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. december 7.

Megszakítás