Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Csónakkikötés Mártélyon

A Polgármesteri Hivatal Közterület-felügyelete, a Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft és a Dobó Ferenc Horgászegyesület munkatársai közös szemlét tartottak a mártélyi holtág csónakkikötésével kapcsolatban. A szemle során megállapították, hogy számos csónak nem rendelkezik engedéllyel, illetve nem a kiadott engedélynek megfelelő mólóhoz van kikötve.

Tisztelt Csónaktulajdonosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal Közterület-felügyelete, a Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft és a Dobó Ferenc Horgászegyesület munkatársai közös szemlét tartottak a mártélyi holtág csónakkikötésével kapcsolatban. A szemle során megállapították, hogy számos csónak nem rendelkezik engedéllyel, illetve nem a kiadott engedélynek megfelelő mólóhoz van kikötve.

A fentiekre figyelemmel felhívom az érintettek figyelmét, aki nem rendelkezik engedéllyel, azt haladéktalanul kérje meg a Polgármesteri Hivatal földszint 16. számú irodájában (ügyintéző: Rostás Ferencné), illetve kizárólag az engedélyben megjelölt mólóhoz kösse ki a csónakját, mert

 2012. július 01. napját követően

a Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft munkatársai az engedély nélkül, vagy az engedélytől eltérő módon, szabálytalanul kikötött csónakokat eltávolítják. Az eltávolítás során a csónakokban keletkező esetleges károkért az önkormányzat felelősséget nem vállal.

Hódmezővásárhely, 2012. június 20.

Dr. Korsós Ágnes címzetes főjegyző

Megszakítás