Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ

Hódmezővásárhely-Makó

Cím:6800 Hódmezővásárhely, Dr. Imre József utca 2.
Tel:62/532-222
Fax:62/242-786
Email:igazgatas@csmekhm.hu
Web:http://www.csmekhm.hu/

A Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó 2013 januárjában jött létre két nagy múltú intézmény, a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház-Rendelőintézet és a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház-Rendelőintézet egyesülésével – harmadik tagintézményünk, a Kakasszéki Gyógyintézet már jóval korábban csatlakozott a hódmezővásárhelyi kórházhoz.

Az a célunk, hogy stabil és kiszámítható intézményi környezetet biztosítsunk ahhoz, hogy az itt élők minél színvonalasabb egészségügyi ellátáshoz jussanak, és mindeközben a Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház megmaradjon a makóiak és a környéken élők kórházának; az Erzsébet Kórház megmaradjon a vásárhelyiek és a környéken élők kórházának; a kakasszéki Gyógyintézet pedig megmaradjon az ott élők és az egész térség büszkeségének.

Számunkra az a legfontosabb, hogy az idelátogató páciensek minél elégedettebben távozzanak; minden tőlünk telhetőt megteszünk betegeink gyógyulásáért, de legalább ilyen fontos számunkra az is, hogy segítséget nyújtsunk az egészség megőrzésében, az egészséges életmód kialakításában.

Éppen ezért a folyamatos fejlesztések és modernizáció mellett állandó, aktív kapcsolatra törekszünk az itt élőkkel – keressük a háziorvosok, civil szervezetek és döntéshozók partnerségét egyaránt annak érdekében, hogy ne csak akkor kerüljünk a helyi lakosokkal kapcsolatba, amikor betegségük miatt ellátogatnak hozzánk, hanem mi is keressük az együttműködés és párbeszéd lehetőségét a kórház falain túl is.

Megszakítás