Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

December 3-án közmeghallgatás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város önkormányzatának decemberi rendes közgyűlésén közmeghallgatásra kerül sor. A közmeghallgatás során a lakosság személyesen, telefonon és elektronikus formában érdeklődhet, mondhatja el véleményét. Idén szociális kérdésekben fordulhat a lakosság a testülethez, de vitára bocsátják az iskolaköpeny kérdését is.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város önkormányzatának december 3. rendes közgyűlésén 16 órától, a Vásárhelyi Televízió élő közvetítése mellett közmeghallgatásra kerül sor. A közmeghallgatás témái: a testület Dobóvári István képviselő indítványára a 13. havi nyugdíj eltörlése és az annak értékében vásárolható tüzelő összefüggésében, valamint az iskolaköpeny bevezetése kapcsán várja a polgárok kérdéseit, véleményét.

Dr. Lázár János polgármester elmondta: az iskolaköpeny bevezetésének lehetőségét több szülő és oktatási intézmény felvetette, de városi szintű egyeztetést kell lefolytatni a kérdésben. A decemberi közgyűlésen ezért a testület a közmeghallgatás keretében vitára bocsátja az iskolaköpeny bevezetésének lehetőségét is.

Megszakítás