Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

December 6-án közmeghallgatást tart az önkormányzat

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. december 6-án 16 órától 19óráig közmeghallgatást tart hódmezővásárhelyi polgárok számára a Polgármesteri Hivatal Dísztermében.

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. december 6-án 16 órától 19óráig közmeghallgatást tart hódmezővásárhelyi polgárok számára a Polgármesteri Hivatal Dísztermében. (I/6)

A közmeghallgatás fő témája: Az Önkormányzat, valamint a karitatív szervezetek, magánszemélyek gondoskodási tevékenysége a városban élők, a vállalkozások, a rászorulók megsegítése érdekében.

A fenti témát érintő vagy egyéb közérdekű kérdéseiket, javaslataikat levélben a Polgármesteri Hivatal 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1., e-mailben a mailto:kozmeghallgatas@hodmezovasarhely.hukozmeghallgatas@hodmezovasarhely.hu címre küldhetik el, telefonon a közmeghallgatás napján reggel 8 órától a 62/530-159-es számon jelezhetik, illetve a közmeghallgatás időtartama alatt személyesen mondhatják el a helyszínen.

Választ a közmeghallgatás napján 16 órától élőben, vagy azt követően 15 napon belül írásban kapnak.

A közmeghallgatást a város lakossága a Vásárhelyi Televízió élő közvetítése útján kísérheti figyelemmel.

Kérünk mindenkit, hogy feltett kérdéseinél nevét, címét, telefonszámát adja meg, mivel a választ csak így áll módunkban továbbítani.

Hódmezővásárhely, 2013. november 19.

                                                                                              Dr. Korsós Ágnes

                                                                                               címzetes főjegyző

 

Megszakítás