Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Díjazottakat jelölhetnek „Hódmezővásárhely Közszolgálatáért”, „Pedagógus Életműdíj” és „Hódmezővásárhely Nevelés- és Oktatásügyének Szolgálatáért”

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének a városi címek, kitüntetések, és elismerések adományozásáról szóló 47/2020 (IX.11.) önkormányzati rendelete értelmében a Közgyűlés „Hódmezővásárhely Közszolgálatáért”, „Pedagógus Életműdíj”, valamint „Hódmezővásárhely Nevelés- és Oktatásügyének Szolgálatáért” kitüntetést adományozhat.

A rendelet értelmében a Közgyűlés „Hódmezővásárhely Közszolgálatáért” kitüntetés adományozhat azoknak a nyugdíjas köztisztviselőknek, kormánytisztviselőknek, közszolgálati dolgozóknak, akik legalább 30 éven keresztül a köz szolgálatában álltak, és szakterületükön tartósan kimagasló teljesítményt nyújtottak. Évente legfeljebb egy személy kaphatja. A kitüntetésekre a javaslatotokat Dr. Márki-Zay Péter polgármesternek címezve 2022. május 31-ig írásban kell eljuttatni a mellékletben található nyomtatványon, a polgármesteri hivatal kabinetirodájára (Kossuth tér 1, első emelet 15-ös szoba).

A Közgyűlés „Pedagógus Életműdíj” kitüntetést adományozhat azon nyugdíjas pedagógusoknak, Hódmezővásárhelyhez kötődő személyeknek, akik a nevelő-oktató munkában legalább 30 éven keresztül tartósan kiemelkedő pedagógusi-oktatói-nevelői tevékenységet végeztek. Évente legfeljebb egy személy kaphatja. A kitüntetésekre a javaslatotokat Dr. Márki-Zay Péter polgármesternek címezve 2022. június 15-ig írásban kell eljuttatni a mellékletben található nyomtatványon, a polgármesteri hivatal kabinetirodájára (Kossuth tér 1, első emelet 15-ös szoba).

A Közgyűlés „Hódmezővásárhely Nevelés- és Oktatásügyének Szolgálatáért” kitüntetést adományozhat azoknak a dajkáknak, pedagógiai munkát segítőknek, akik legalább 25 éven keresztül kiemelkedő eredményességgel tevékenykedtek. Évente legfeljebb egy személy kaphatja. A kitüntetésekre a javaslatotokat Dr. Márki-Zay Péter polgármesternek címezve 2022. június 15-ig írásban kell eljuttatni a mellékletben található nyomtatványon, a polgármesteri hivatal kabinetirodájára (Kossuth tér 1, első emelet 15-ös szoba).

Felmerülő kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken: Kovács Magdolna, tel.:62/530-125, Szarvas Tímea tel.: 60/530-139.

Javaslat Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének (formanyomtatvány):

Megszakítás