Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Drogdílert fogtak el a rendőrök Mindszenten

Marihuánával és amfetaminnal kereskedő dílert fogtak el a rendőrök Mindszenten – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Szenti Szabolcs elmondta, a 45 éves helyi férfit, akinek előző napi elfogásában kommandósok is segédkeztek, azzal gyanúsítják, hogy rendszeresen értékesített kábítószert a Tisza-parti városban és a környező településeken.

A gyanú szerint egyik alkalommal egy 11 éves fiút is droggal kínált. A férfi otthonában házkutatást tartottak, ahol kábítószert és annak előállításához szükséges eszközöket is lefoglaltak – közölte a százados.

A hatóságok hét drogvásárlót is előállítottak, egyikük elfogásában szintén részt vettek a kommandósok, a 33 éves férfi ugyanis csaknem 15 évet töltött büntetés-végrehajtási intézetekben, többek között felfegyverkezve elkövetett rablás, lőfegyverrel visszaélés és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. Őt a nyomozók azzal is meggyanúsították, hogy társaival – még tavaly decemberben – ellopott egy hárommillió forint értékű munkagépet, egy mindszenti lakásból pedig a radiátorokat vitte el és értékesítette azokat. A rendőrök gyanúja szerint a férfi más betörésekkel is összefüggésbe hozható – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Megszakítás