Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Elindul Hódmezővásárhely mobil applikációja

Elindult Hódmezővásárhely mobil applikációja. Az alkalmazás segítségével bárki naprakész lehet a helyi eseményekkel kapcsolatban, üzenet figyelmezteti, ha valami rendkívüli történik, de bejelentést is tehet, ha valamilyen problémát észlel a városban.

 

Androidos mobilkészülékre és iPhone-ra is letölthető Hódmezővásárhely mobil applikációja. A 3,5 millió forint pályázati forrásból fejlesztett alkalmazás célja, hogy a turisták tájékozódhassanak: könnyedén eljuthassanak a múzeumba, akár egy étterembe. Az itt élők pedig információt kapjanak például a közelgő vásárhelyi eseményekről, vagy interaktív módon maguk is megtehessék észrevételeiket a bejelentés fülre kattintva.

 

– Helyi hírek és információk jelennek meg. Lehet lakossági bejelentést is tenni. Az intézményekkel kapcsolatos összes információ megtalálható az alkalmazásban, illetve képgaléria és térkép. Ez leginkább az idelátogatóknak segít – mondta Hegedűs Zoltán alpolgármester.

 

Az események menüpontban például egy kattintással hozzá lehet adni telefonunk naptárához a közelgő programot, a telefon pedig figyelmeztetést küld, így biztosan nem maradunk le semmiről, ami a városban történik. A helyszínek címszó alatt térképeket találhatunk.

 

– Van egy érdekesség: ez a bejelentés. Ezen a felületen elsősorban olyan bejelentéseket várunk, amelyek akut problémák – tette hozzá az alpolgármester.

 

Az új, ingyenes Hódmezővásárhely applikáció egy olyan komplex városalkalmazás, amely segíti a vásárhelyieket, emeli a helyi szolgáltatások színvonalát – mondta Hegedűs Zoltán – csakúgy, mint a korábban már bevezetett Facebook oldal, a város YouTube csatornája, a Vásárhelyhez köthető Instagram felület, az ingyenes Wifi, vagy a weboldal.

 

Az alkalmazás letöltéséhez kérjük kattintson a készüléke operációs rendszerének megfelelő szimbólumra:

Google Play áruház Apple Store
Megszakítás