Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Elszármazotti üdvözlőlevél 2017.

Tisztelt Vásárhelyről Elszármazott Barátunk!

A 2016-ban megrendezett Vásárhelyről Elszármazottak Találkozóján vetődött fel annak az ötlete, hogy a szülővárosukból elkerült vásárhelyieknek lehetősége legyen a várossal és egymással történő hatékonyabb kapcsolattartásra, a mindannyiunk számára fontos véleménycserére.

Ennek a gondolatnak a jegyében egy olyan elektronikus felületet alakítottunk ki a megújult városi honlapon, amelyen keresztül könnyebbé válik a kapcsolattartás és információ-áramlás.

A hírlevelekkel, beszámoló anyagokkal megpróbáljuk a várost és az itt élők életét befolyásoló fontosabb gazdasági, kulturális, közéleti eseményekről tájékoztatni Önt, ugyanakkor várjuk az ezekkel kapcsolatos véleményeiket, meglátásaikat is. Bízunk benne, hogy a kapcsolattartásnak ez a formája megerősíti a városhoz való kötődést és segít mindnyájunknak előrébb vinni közös ügyeinket.

Egy városnak szüksége van arra, hogy kiszámítható jövőképpel rendelkezzen, és kihasználja azokat a szellemi-gazdasági lehetőségeit, amelyek sikeressé képesek tenni. Hódmezővásárhely életében jelentős változások, fejlesztések, beruházások fognak megvalósulni a következő években. A Modern Városok Program keretében a város megállapodást kötött Magyarország Kormányával, amelynek számos pontja a város további fejlődését fogja szolgálni. Ebben a munkában, a fejlesztések kapcsán felmerülő kérdések esetében is számítunk az Ön véleményére.

Bízunk benne, hogy a jövőben is büszkék lehetünk eredményeinkre, városunkra, és azonosulni tudunk azokkal az értékekkel, amelyek meghatározzák vásárhelyiségünket.

A jövőbeli találkozás és a közös gondolkodás jegyében tisztelettel:

 

Lázár János Almási István
országgyűlési képviselő polgármester

 

 

 

Megszakítás