Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

5

Felhasználási feltételek

A regisztráció révén a regisztráló elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat végigolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól.

A www.hodmezovasarhely.hu weboldal Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott és üzemeltetett információkat szolgáltató portál.

Bizonyos szolgáltatásaink (pl. közgyűlési anyagok, ötletpályázatok), igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük.A regisztráció által, a felhasználási feltételek elfogadásával a regisztráló nyilatkozatot tesz arról, hogy valós személy. A regisztrált felhasználó a regisztráció során megadott egyedi azonosítót és az ehhez tartozó jelszót nem adhatja meg laikus felhasználónak

Adatvédelemi nyilatkozat

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A regisztrációs adatokat, a regisztrációt követően azonnal véglegesítjük.
A adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek illetve az ezt módosító 2003. évi XCVII. törvénynek és a szintén ezt módosító 2007. évi XCIV. törvénynek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben illetve az ezt módosító 2003. évi XLVIII. törvényben és a szintén ezt módosító 2005. évi XIX. törvényben végül pedig a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az „ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább.

A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adjuk tovább. Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata az általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. A www.hodmezovasarhely.hu weboldal tartalmaz linkeket más oldalakra is, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata azonban nem felelős ezen Internet oldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.

Megszakítás