Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Felhívás – Cittaslow

A Cittaslow nemzetközi szervezet a Brüsszelben, 2018. május 21-25 között megszervezett, Green Week (Zöld Hét) partnereként fel szeretné hívni a CIttaslow programban résztvevő városok lakói figyelmét a Digital Green Photo Contest (Digitális „Zöld” Fotóverseny) nevű pályázatára.

 

A kezdeményezés fő célja a figyelemfelkeltés a környezeti fenntarthatósági problémákra. A pályázatra bárki nevezhet, a résztvevők feladata fotók készítése a következő témában:


Hogyan legyünk „zöld” (környezettudatos) polgárok?


A beküldési határidő 2018. április 27.

A pályázó feladatai:

  1. Készítsen fotókat, amelyek bemutatják mit jelent „zöld” (környezettudatos) polgárnak lenni.
  2. Készítsen egy rövid leírást, írja oda Cittaslow- és saját nevét.
  3. Ossza meg a képet Instagram-on a következő Hashtag-ekkel: #greecitizencontest #cittaslow, jelölje be a Cittaslon International oldalát, vagy egyszerűen küldje el nekünk E-mailben a pályaművet legkésőbb 2018. április 27-ig az euoffice@cittaslow.org címre.
  4. Ha esetleg személyeket/arcokat tartalmaz a kép, kérjük az euoffice@cittaslow.org címre az adatvédelmi előírások betartásával, az érintett belegyezésével elküldeni.

A beküldött képek egy digitális fénykép-kiállítás részeit fogják képezni a „Green Citizen” (zöld polgárok) témában, ami 2018. május 16-án, a Palazzo dei Sette-ben, a Cittaslow nemzetközi igazgatóságán kerül berendezésre.

A legjobb képeket egy szakmai zsűri fogja kiválasztani. Az első három helyezett pályamű a Cittaslow Igazgatóságon kerül állandó kiállításra. A nyertes egy speciális, „zöld” díjat kap.

Megszakítás