Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Felmérik a strandolási szokásokat

A fürdő hatékony kihasználtsága és a jövőbeni fejlesztési irányok meghatározása érdekében felmérik Hódmezővásárhelyen a strandolási szokásokat. A 14 pontos kérdőívvel többek között arra kíváncsi az önkormányzat és a Hód-Fürdő Kft., hogy milyen szolgáltatásokat vesznek igénybe a Török Sándor Strandfürdőben és a Gyarmati Dezső Sportuszodában, illetve mennyire elégedettek ezekkel.

Az elmúlt évtizedben jelentős fejlesztéseket hajtott végre a hódmezővásárhelyi önkormányzat azért, hogy minél népszerűbb legyen a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda. Élményfürdő készült, bemelegítő medence, konditerem – sorolta Almási István polgármester.

– A beruházások megfelelő üzemeltetéséhez kíváncsiak vagyunk a vásárhelyiek észrevételeire is, így 14 pontos kérdőív készült a strandolási szokásokról – folytatta a polgármester. Hozzátette: az elmúlt időszakban több témában is sikerrel kérték ki a helyiek véleményét.

Milyen gyakran jár fürdőbe, milyen szolgáltatásokat vesz igénybe, illetve mennyire elégedett ezekkel – több között ezen kérdésekre válaszolhatnak a vásárhelyiek. Nyomtatott formában a polgármesteri hivatalban, a Németh László Városi Könyvtárban, a Tourinform Irodában, illetve a strandon, elektronikusan pedig itt, a város honlapján és hivatalos facebook oldalán, de a http://www.hodfurdo.hu/kozvelemenykutatas_hod_furdo_kft.-26strand weboldalán, facebook oldalán is.

 

Megszakítás