Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Felújítás miatt lezárják a Hunyadi utcát

Felújítják a Hunyadi utcát Hódmezővásárhelyen, ezért a beruházás idejére, 2 hónapig lezárják. A munkálatok miatt viszont mindkét irányba megnyitják a dr. Imre József utcát. Az útépítés március 16-án kezdődik.

Megújul a hódmezővásárhelyi Hunyadi utca. Önkormányzati forrásból, mintegy 100 millió forintból többek között új útalapot, burkolatot és vízelvezetőt kap. A munkálatok miatt március 16-ától lezárják.

– Teljesen elbontják az útburkolatot, új pályaszerkezet és csapadékvíz-elvezelvezető épül, valamint kerékpársáv – sorolta Szilágyi Tamás, a polgármesteri hivatal városfejlesztési szakmai tanácsadója.

A közlekedni a Királyszék utcai feljárón, a Korona utcai lejárón és a dr. Imre József utcán lehet majd. Az útfelújítás 2 hónapig tart, ez idő alatt a dr. Imre József utcán kétirányban haladhat a forgalom.

– Az érintett lakókkal egyeztettünk. Parkolni a Kohán György utca legelején tudnak. Az utat úgy alakítják ki, hogy a gépjármű tulajdonosok a házuk előtt, illetve a bejárónál a saját autójukkal megállhatnak – tette hozzá Kószó Péter alpolgármester.

Március 16-án, szerdán 6 és 9 óra között rendőrök irányítják majd a forgalmat az érintett útszakaszon.

Megszakítás