Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Felújítás miatt lezárták a Tóth Sándor utcát

Felújítás miatt lezárták Hódmezővásárhelyen, a Tóth Sándor utcát.

Még a nyáron befejeződik a Tóth Sándor utca rekonstrukciója, amely a 740 millió forintos Tornyai János Város-rehabilitációs program II. ütemének része.

Három mozgáskorlátozott- és nyolc parkoló, illetve és 84 kerékpártároló épül. Az útnak a nyomvonala is megváltozik. A belváros többi utcájához hasonlóan, az új burkolat itt is vörös színű lesz. A Tóth Sándor utcára 14 millió forintot költenek. Az építkezés nyáron fejeződik be, a projekt júliusban a Népkertben, a Székely kapu előtti rész felújításával folytatódik – fejtette ki Hegedűs Zoltán, a város alpolgármestere.

A Tóth Sándor utca rekonstrukciója miatt közlekedni a polgármesteri hivatal épülete előtt lehet, vagyis a Szőnyi utcából érkezők haladhatnak át. A Városház utcában a kötelező haladási irány megfordul, a Zrínyi utcából lehet behajtani. Az okmányirodát, házasságkötő termet tehát a Zrínyi utcából a Városház utcán haladva tudják megközelíteni gépkocsival. A Hősök terén a forgalmi irány nem változik, továbbra is a Dr. Imre József utca felé tudnak közlekedni.

Megszakítás