Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Forgalomkorlátozások a városban!

Újabb kiviteli szakaszába lépett a tram train építése Vásárhely belterületén.

 

Az alábbi helyeken várható útlezárások:

 

Az Andrássy utca és a Kaszap utca sarkán a Kaszapot lezárták. Onnan csak az Andrássy belváros felé eső szakaszára, vagy a Rózsa utca irányába lehet hajtani. Itt és az Emlékpont bejárata előtt rendőrök segítik a közlekedést. A belváros felé az Oldalkosáron térhetünk vissza a Kaszapra, vagy a Szent Antalon keresztül a Petőfi felől közelíthető meg például a buszpályaudvar. A Rózsa utca felől ne is próbálkozzunk, ugyanis a Tóalj utca kőfal alatti része egyirányú lett. Az Eszperantóról sem lehet balra kanyarodni a buszpályaudvar felé, ott rendőrök is álltak szerdán délelőtt. A Bocskairól kifelé a buszok közelednek csak a Németh László utca felé. A Kaszap-Tóalj körforgalmában sárga tábla jelzi a belváros (centrum) irányát, ám az Emlékpontnál található lezárásra figyelmeztető zsákutca tábla csak az Oldalkosár kereszteződésben van kitéve, ráadásul a gyalogátkelő tábla után, takarásban, így azt is nehéz észrevenni.

 

A Hódtóról a Kistópart/Bajcsy felé is nehéz a kikanyarodás, sőt a Hódtó utca felé is, mivel időnként a lefelé tartó sávot teljesen elfoglalják a munkagépek. A Bajcsy viszonylag jól járható, de a Kálvin téri körforgalomban már ismét figyelni kell. A Bercsényi utca torkolatát és a körforgalom külső ívét is teljesen lezárták, ott munka folyik, a zebra előtt is érdemes nagyon óvatosan gurulni


Vágányépítés miatti korlátozás:
2018. április.09.-től 2018 szeptemberéig

  • Ady Endre utca félpályás forgalomkorlátozás, egyirányú forgalom lesz biztosítva a Hősök tere irányából a Laktanya felé. Itt kábel építéssel, út szélesítéssel kezdődneka munkálatok.
  • Bajcsy-Zsilinszky E. utca félpályás forgalomkorlátozás, egyirányú forgalom leszbizt osítva a Kistópart utca irányából a Kálvin János tér felé. Itt kábel építéssel, útszélesítéssel kezdődnek a munkálatok.


Közműkiváltások miatti korlátozások:
2018. április 10.- 2018. július 20.-ig

  • Andrássy út külső szakasz (Kaszap utca – Kálvin János tér) félpályás útlezárás, 2 ütemben, egyirányú forgalom lesz biztosítva a Kálvin János tér irányából a Kaszaputca felé. Itt szükséges az ivóvíz, szennyvíz gáz és elektromos vezetékek kiváltása,átépítése, közmű keresztezések bevédése.
  • Andrássy út belső szakasz (Kossuth tér – Kaszap utca) folyamatos helyikorlátozások lesznek, lokális lezárásokkal, terelésekkel, forgalomtechnikaimódosításokkal

 

A forgalomkorlátozás az alábbi helyszínrajzon megtekinthető:

 

 

Forrás: Vásárhely24

Megszakítás