Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Gazdafórum a Vidékfejlesztési Programról

A Vidékfejlesztési Program megvalósítása és a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal, agrár- és vidékfejlesztési feladatai címmel szervez a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület 2017. február 11-én, szombaton 10 órától a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal dísztermébe gazdanapi fórumot. Este pedig a Fekete Sasban rendezik meg a 111. gazdabált.

 

Gazdafórumot tart a helyi Gazdasági Egyesület 2017. február 11-én, szombaton 10 órától a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal dísztermében. A Vidékfejlesztési Program megvalósítása és a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal, agrár- és vidékfejlesztési feladatai című rendezvényen a Vidékfejlesztési Program megvalósításáról, az aktuális fejlesztési, pályázati lehetőségekről Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár- és vidékfejlesztésért felelős államtitkára tart előadást. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal agrár- és vidékfejlesztési szakigazgatási feladatairól pedig Borcsik Zoltán, agrárügyi főosztály, növény- és talajvédelmi osztály vezetője és  dr. Kovács Gábor agrárügyi főosztály, földművelésügyi osztály vezetője tájékoztatják a fórum résztvevőit. Az átalakult Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalról Schultz József, az agrár- és vidékfejlesztési támogató főosztály vezetője beszél.

 

A gazdafórumot követően 19 órától a Fekete Sasban tartják a 111. gazdabált. Előtte a hagyományokhoz híven lovasbandérium vonul végig a városon 14 órától.

Megszakítás