Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Gyermeknapi játékeső

Új játékokat kapnak a
hódmezővásárhelyi óvodák. A németországi Johannitáktól érkező több mint 400 doboz kisautót a Tiszta Szívvel Egyesület juttatja el a vásárhelyi gyermekekhez – számolt be dr. Kószó Péter a Johhanita Segítő Szolgálat hódmezővásárhelyi elnöke és dr. Havasi Katalin a Tiszta Szívvel Egyesület elnöke a ma reggeli közös sajtótájékoztatón.

Összesen 401 dobozban, 1320
kilogramm játék érkezett a németországi Johannitáktól – tudtuk meg a ma reggeli sajtótájékoztatón. Dr. Kószó
Péter a Johannita Segítő Szolgálat elnöke elmondta: a játékautót, traktort és mezőgazdasági járműveket a Tiszta Szívvel Egyesületnek ajánlották fel, mivel a szervezet az elmúlt évek alatt rengeteget tett a vásárhelyi gyermekekért.

– Hálával tartozunk Lázárné Megyeri Zita kuratóriumi
elnöknek és a Tiszta Szívvel Egyesület minden tagjának, amiért az elmúlt években a város legszebb játszótereivel ajándékozták meg a város gyermekeit – emelte ki dr. Kószó Péter, hozzátéve: a szervezet számára a játékosztás sem ismeretlen.

Dr. Havasi Katalin, a Tiszta Szívvel Egyesület elnöke elmondta: 2009. karácsonyán ajándékoztak
játékcsomagokat az óvodáknak, amelyek fejlesztő célú játékokat tartalmaztak. Az egyesület  a mostani ajándékok kiosztása mellett javában dolgozik a következő akción, amelynek keretében a közeljövőben ismét meglepetéssel örvendeztetik meg a vásárhelyi fiatalokat.

A németországból érkező, mintegy  10 ezer euró értéketű új játékot a napokban 1650 gyermek hez juttatja el a Tiszta Szívvel Egyesület.

Megszakítás