Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Győzelemmel zárt a HVSC második számú csapata

Győzelmekkel zárta a férfi vízilabda OB II rájátszását a HVSC második számú együttese, amely így a bajnokság 22. helyén végzett.

Az utolsó fordulóra került sor a hétvégén a férfi vízilabda OB II 21-25. helyért zajló rájátszásában. A HVSC második számú csapata hazai medencében, a Gyarmati Dezső Sportuszodában játszhatott a szezonzáráson, méghozzá azzal a tudattal, hogy két győzelemmel megszerezhetik az ötfős csoport második helyét, és a 22. pozícióban zárhatják a bajnokságot.

Rácz Tamás együttese először a Balaton Vízilabda Klub ellen játszott, és Rácz Viktor négy góljával, valamint az 5-1-re megnyert utolsó negyeddel 12-8-ra le is győzték ellenfelüket. Az utolsó találkozón a Kertészeti Egyetem csapata ellen ugrottak medencébe a vásárhelyiek, akik kiválóan kezdtek, nem utolsó sorban Rácz Viktor újabb remeklésének köszönhetően. A center az első hét vásárhelyi gólból hatot jegyzett, ezzel gyakorlatilag meg is nyerte a meccset csapatának. A kapuban kiváló formában védett Meszlényi Dávid, aki a lövések 70 százalékát hárítani tudta. A 9-6-os HVSC-sikerrel a Vásárhely megszerezte a bajnokság 22. helyét, és megkezdhette jól megérdemelt nyári pihenőjét.

Megszakítás