Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Gyümölcsöcs ültetvények összeírása

A gyümölcsös ültetvények, valamint a gyümölcsös ültetvény méretét el nem érő, gyümölcsfával betelepített területek összeírásáról szóló 2006. évi XLVIII. törvény előírása szerint 2012. június 1. és november 30. között az alma, körte, kajszi és őszibarack ültetvények statisztikai célú felmérése zajlik a településen.

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából igazolvánnyal ellátott összeírók felkeresik a helység közigazgatási területén található azon ültetvényeket, amelyeket előzetesen az adatgyűjtésre kijelöltek.

A szakemberek a helyszínen töltik ki a kérdőívet, amely az ültetvény jellemzőit méri fel. Kérjük segítsék munkájukat a feladatuk elvégzéséhez szükséges információk megadásával, továbbá felkérésükre biztosítsák számukra, hogy a zárt területekre bejussanak.

A törvény alapján a gyümölcsfával betelepített területek használói kötelesek az összeíráshoz adatot szolgáltatni. Az összeírók célja elsősorban az ültetvények felkeresése, ugyanakkor az adatfelvitel megvalósulásához a használókkal való kapcsolatfelvételre is sor kerülhet.

A kérdőív megtekinthető az önkormányzati hivatalban van a KSH internetes honlapján (www.ksh.hu).

Megszakítás