Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Három háziorvosi rendelő költözött a Bajcsyra

2022. január 3-tól három háziorvosi rendelő új helyen, a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. tulajdonában lévő a Bajcsy-Zsilinszky u. 64.-70. alatt működik tovább.

Dr. Mester János, Dr. Mónus Ildikó és Dr. Riesz Paula háziorvosi praxisa korábban az Andrássy u. 10.-12. alatt volt található, ahol azonban 2021. december 31-el megszűnt a bérleti szerződésük, ezért más helyet kellett találni a rendelőknek.

A három orvos részére az új helyen Dr. Fritz Izabella egykori rendelője mellett kialakításra került további két orvosi rendelő, a hozzá tartozó váróhelyiségekkel és asszisztensi irodákkal, az orvosok részére teakonyhával és raktárral.

Az igényes betegforgalom kiszolgálása érdekében felújításra került a betegek részére egy nemenként elkülönített mosdóegység. Az egykori PVC-vel fedett mosdóblokk tisztítható felületű kerámia burkolatot kapott. A rendelők előtt, ahol szükséges volt, a folyosói PVC burkolat cseréjére, valamint a folyosórész festésére is sor került.

Az érintett háziorvosok telefonos elérhetőségei, valamint a rendelési idejük változatlan.

Dr. Berényi Károly alpolgármester részletes összefoglalóját a témáról itt olvashatják: https://www.facebook.com/berenyi07/posts/326150732848818

Megszakítás