Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hatalmas vásárhelyi siker a Fitness Világkupán

Remekeltek a Hód-Fitness SE versenyzői a Budaörsi Sportfesztiválon. A Fit-Kid Grand Festen és a Fitness Világkupán mérték össze a tudásukat a lányok, akik összesen 10 arany, 3 ezüst és 4 bronzéremmel térhettek haza Hódmezővásárhelyre.

A tavaszi versenyidőszak utolsó megmérettetésén, a Budaörsi Sportfesztiválon a Hód-Fitness SE versenyzői két rangos versenyen, a Fit-Kid Grand Festen és a Fitness Világkupán mérték össze tudásukat a kilenc korcsoport három kategóriájának első hat helyezettjével. Vásárhelyről 18 versenyző képviselte az egyesületet.

A Fit-Kid Grand Fest versenyén az első osztályban, saját korcsoportjában Tokár Nelli, Rakitta Milla, Kása Viktória és Tóth Jennifer lettek az első helyezettek, a második osztályban Szkalonai Fanni, valamint Gál Bea állhattak a dobogóra, míg a Fit Kid Dance kategóriában Törökgyörgy Hanna és Bósz Milla szereztek aranyérmet.

A Fitness Világkupa Junior Fitness kategóriájában két versenyszámban mutathatták meg magukat a vásárhelyi egyesület versenyzői. A fitness modelleknek olyan kötött pózokat kellett bemutatniuk, amelyekben jól látszódtak az izmaik, míg a fitness kategóriában a kötött pózok után a versenygyakorlatok következtek, amelyekben a 12 kötött elem és a kötelező táncrész kapott helyet. Modell kategóriában Bán Vivien a dobogó második helyén végzett, ám a fitness kategóriából győztesen került ki a + 165 centiméteresek közül, csakúgy mint csapattársa, Kosztolnyi Anna, aki a 165 centiméter alattiak versenyét nyerte meg.

Összesen 10 aranyat, 3 ezüstöt és 4 bronzérmet szereztek a Hód-Fitness SE versenyzői a megmérettetésen.

A nyári pihenő után a versenyzők megkezdik a felkészülést az őszi Európa-bajnokságra, illetve a bangkoki Világbajnokságra.

Megszakítás