Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Helyi autóbusz közlekedés augusztus 14-21-éig

Hódmezővásárhelyen a 2017. augusztus 20-i megemlékezés és rendezvénysorozat miatti forgalomkorlátozások érintik a helyi közforgalmú autóbusz közlekedésében az 4-es, 9-es, 10-es és 16-os jelzésű járatok útvonalait, amelyek terelőútvonalon járnak 2017. augusztus 14-étől (hétfő) 2017. augusztus 21-éig.


4-es jelzésű autóbuszvonalon:

 

A 4-es jelzésű autóbuszvonal Kincses temető – Porcelángyár viszonylatú autóbuszjáratai mindkét irányban a – Pálffy – Szántó Kovács János – Deák Ferenc utca – Petőfi út -Andrássy út – Kálvin tér – Bajcsy-Zsilinszky utca – terelőútvonalon közlekednek.

A Porcelángyár irányába közlekedő járatok nem érintik a Kisfaludy S., Teleki utca, és Szent István tér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Pálffy, a Lázár, és Petőfi utca megállóhelyeken állnak meg.

A Kincses temető irányába közlekedő járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Szent István tér, Teleki, Kisfaludy S. utca elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Szeged irányú Kálvin tér, Petőfi és Lázár utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.


9-es jelzésű autóbuszvonalon:

 

A 9-es jelzésű autóbuszvonal Kincses temető – Kálvin tér – Kórház – Kincses temető viszonylat autóbuszjáratai a Simonyi – Serháztér – Csalogány utca – Kutasi út – tömbkerülés után a – Simonyi – Klauzál – Mátyás – Gonda József – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin tér – Andrássy út – terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik az Epreskert és Piactér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Vásártér, Simonyi, Gomba, Bajza és Mátyás utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

A 9-es jelzésű autóbuszvonal Kincses temető – Kórház – Kálvin tér – Kincses temető viszonylat autóbuszjáratai az – Andrássy út – Kálvin tér – Bajcsy-Zsilinszky – Gonda József – Mátyás – Klauzál – Simonyi – Serház tér utca – terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Piactér és Vásártér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon Makó irányú Kálvin tér, Mátyás, Bajza, Gomba, Simonyi utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

 

10-es jelzésű autóbuszvonalon:


A 10-es jelzésű autóbuszvonal Kertváros – autóbusz-állomás viszonylat autóbuszjáratai mindkét irányban a – Tornyai János – Klauzál – Mátyás – Gonda József – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin tér – Andrássy út – terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbusz-állomás felé közlekedő járatok nem érintik a Simonyi, Vásártér, Epreskert és Piactér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Gomba, Bajza és Mátyás utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

A Kertváros felé közlekedő járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Piactér, Epreskert, Vásártér, Simonyi utca elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Makó irányú Kálvin tér, Mátyás, Bajza és Gomba utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

 

16-os jelzésű autóbuszvonalon:


A 16-os jelzésű autóbuszvonal Kincses temető – Kertváros viszonylat autóbuszjáratai a Simonyi – Serháztér – Csalogány – Kutasi út – tömbkerülés után a – Simonyi utca – Kutasi út – Simonyi – Klauzál – Mátyás – Gonda József – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin tér – Andrássy út – terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik az Epreskert és Piactér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Vásártér, Simonyi, Gomba, Bajza és Mátyás utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

A 16-os jelzésű autóbuszvonal Kertváros – Kincses temető viszonylat autóbuszjáratai az – Andrássy út – Kálvin tér – Bajcsy-Zsilinszky utca – Gonda József – Mátyás – Klauzál – Simonyi – Serház tér utca – terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Piactér és Vásártér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Makó irányú Kálvin tér, Mátyás, Bajza, Gomba, Simonyi utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

 

Megszakítás