Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hirdetmény – Bérlakások

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata meghirdeti az alábbi megüresedett bérlakásait ideiglenes elhelyezés céljára érvényes lakáskérelemmel rendelkező pályázók számára

 

 

Cím Komfortfokozat Szobák száma Alapterület (m2) Bérleti díj Ft/hó  
Andrássy úti összkomfortos 3 74 59 940  
Bibó L. utcai komfortos 1,5 42 14 700  
Dobó K. utcai komfortos 1,5 42 14 700  
Janáky I. utcai komfortos 1+2 52 18 200  
dr. Rapcsák A. utcai összkomfortos 1 29 17 400  

 

A meghirdetett lakások esetén a nyertes pályázók vállalják, hogy amennyiben az elnyert lakásban a közművek kikötésre kerültek azok visszaköttetéséről gondoskodnak.

 

A pályázatok nyertesével az Önkormányzat 6 hónap időtartamra bérleti szerződést köt Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 9/2016. (II.5.) önkormányzati rendeletében leírtak alapján. A bérleti szerződés aláírásának feltétele, hogy a nyertes pályázó az adott lakásra vonatkozó 3 havi bérleti díjnak megfelelő összegű óvadékot megfizessen.

 

A pályázat mellékleteként kérjük csatolni:

  • személyi igazolvány, lakcímkártya másolata
  • jövedelemigazolás (30 napnál nem régebbi)
  • házassági anyakönyvi kivonat
  • gyermekek születési anyakönyvi kivonata
  • gyermekét egyedül nevelő pályázó esetén a gyermek elhelyezéséről és a tartásdíj megállapításáról szóló jogerős bírósági határozat
  • iskolalátogatási igazolás (16. életévét betöltött, eltartott gyermek esetén)

 

Bővebb felvilágosítás és pályázati adatlap ügyfélfogadási időben a Lakás- és Helyiséggazdálkodási Csoport munkatársainál a Polgármesteri Hivatal fsz. 27. vagy 28. irodában kérhető.

 

A pályázat benyújtásának határideje és helye: 2017. augusztus 2. (szerda) 1200 óra, Polgármesteri Hivatal fsz. 27. vagy 28. irodában.


Fotó: illusztráció

Megszakítás