Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hirdetmény – KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Keresekdelmi Zrt. Katasztrófavédelmi engedélyezési e

Hirdetmény

KITE MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ
ÉS KERESKEDELMI ZRT.
KATASZTRÓFAVÉDELMI ENGEDÉLYEZÉSI ELJÁRÁSA

Telephely címe: 6800 Hódmezővásárhely, Kutasi út 69.
Székhely: 4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.

Veszélyes tevékenység leírása: A KITE Zrt. Hódmezővásárhelyi raktárának rendeltetése alapvetően vegyi- és agrokémiai anyagok tárolása, ki – és beszállítása. A veszélyes anyag raktár különféle növényvédő szerek és műtrágyák raktározását végzi. A tárolt veszélyes anyagok mennyiségei időszakonként meghaladhatják a 219/2011. (X. 2.) Kormányrendelet 1. számú mellékletében meghatározott alsó küszöbérték mennyiségeket, de nem lépik át a felső küszöbértéket. A veszélyes anyag raktárban a növényvédő szerek zárt csomagolású tárolása zajlik.

A biztonsági elemzés megtekinthető: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város honlapján ,/ www.hodmezovasarhely.hu / valamint munkanapokon a Polgármesteri Hivatal Városi Irodaház Kossuth tér 2 II. emeleti  irodahelyiségében. Személyes megjelenés,érdeklődés időpontját kérjük szíveskedjenek előzetesen a 62/530-100 telefonszámon jelezni.

A biztonsági elemzéssel kapcsolatosan a település jegyzőjénél írásbeli észrevételeket lehet tenni, melynek végső határideje 2013. március 19-ig a felmerült kérdéseket, véleményeket a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal /6800.Hódmezővásárhely Kossuth tér 1./ Dr. Korsós Ágnes Címzetes Főjegyző címére lehet eljuttatni.

A biztonsági elemzésben foglaltakkal kapcsolatban Dr. Havasi Katalin és Fekete Ferenc települési képviselők közmeghallgatást tartanak a Hódmezővásárhely Jókai u. 60 szám alatti „Csúcsi” Olvasókörben 2013. március 20 – án  17. órakor

Melléklet: BIZTONSÁGI ELEMZÉS

Hódmezővásárhely, 2013. Február 26.

Almási István
Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármestere

Megszakítás