Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hódmezővásárhely Andrássy út 42-44. alatt található Németh László Városi Könyvtár és Pósa Lajos Gyermekkönyvtár állapotismertető szakvéleményének elkészítése

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. ajánlatkérő beszerzési eljárást kíván lefolytatni az alábbiak szerint:

Árajánlatkérés tárgya:

Hódmezővásárhely Andrássy út 42-44. alatt található Németh László Városi Könyvtár és Pósa Lajos Gyermekkönyvtár állapotismertető szakvéleményének elkészítése

Árajánlatkérés rövid leírása:

A szakvéleménynek tartalmaznia kell az ingatlanállomány felmérési terveinek elkészítését, tartószerkezeteinek szakértését, az épületek nedvességvizsgálatával és a jelenlegi állapot energetikai számításaival, melyek kiterjednek a villamos és az épületgépészeti hálózatra (a meglévő fűtési rendszert biztosító kazánok, radiátorok állapotismertetésével). 

A szakvéleménynek több alternatívában fejlesztési javaslatokat is kell tartalmaznia költségbecslésekkel, amelyek bemutatják a villamos hálózat fűtési rendszer korszerűsítési módozatait, utólagos hőszigeteléssel és alapot biztosítanak az alternatívákból az optimális megoldás kiválasztására.

Az Önkormányzat TOP pályázatot kíván benyújtani, ezért a kidolgozásra kerülő javaslatoknál kéri figyelembe venni a TOP Plusz 2.1.1-21 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése és a TOP plusz 2.1.2 Fenntartható energiahatékonyság pályázati felhívások szakmai tartalmának előírásait.

A szerződéskötés tervezett ideje: 2023. április

A teljesítés határideje: 45 naptári nap

A regisztráció határideje: 2023. március. 24 10:00 óra

Kérem, hogy az árajánlatkérésen történő részvételi szándékát az alábbi adatok kozbeszerzes@hodmezovasarhely.hu  e-mail címre történő megküldésével jelezze:

  • cégnév
  • székhely
  • kapcsolattartó
  • elérhetőség (telefon, fax, e-mail)
  • beszerzés tárgya

A teljes dokumentumot megtekintheti az ikonra kattintva:

Megszakítás