Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hódmezővásárhely is csatlakozott a klímavédelemhez

Egyhangú döntéssel csatlakozott a Megyei Jogú Városok Szövetsége 2015. május 14-ei hódmezővásárhelyi közgyűlésén, Áder János köztársasági elnök klímavédelmi kezdeményezéséhez.

Az államfő május 5-én jelentette be: Al Gore volt amerikai alelnök kezdeményezéséhez kapcsolódva kampány indul annak érdekében, hogy a párizsi klímacsúcs résztvevőit az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés elleni ambiciózusabb, elkötelezettebb, nagyobb felelősségről tanúskodó megállapodás megkötésére ösztönözzék.

A megyei jogú városok önkormányzatai vállalták: saját információs rendszerükön keresztül minél több állampolgárhoz eljuttatják a kezdeményezés hírét. A cél elérésének érdekében a www.elobolygonk.hu címen új honlapot hoztak létre.

Arra kérjük a hódmezővásárhelyieket, hogy a siker érdekében, minél többen csatlakozzanak a ../exchweb/bin/redir.asp?URL=http:/www.elobolygonk.hu/www.elobolygonk.hu címen a kezdeményezéshez. A cél ugyanis az, hogy, az év végén rendezendő párizsi klímakonferenciára hazánk 2 millió aláírást regisztrálhasson.

 

                                                                              Almási István

  Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város

                                                                                polgármestere

 

Fotó: Internet

Megszakítás