Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hódmezővásárhely Zrínyi u. 9. épület állapotismertető szakvéleményének elkészítése

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. ajánlatkérő beszerzési eljárást kíván lefolytatni az alábbiak szerint:

Árajánlatkérés tárgya:

Hódmezővásárhely Zrínyi u. 9. épület állapotismertető szakvéleményének elkészítése

Árajánlatkérés rövid leírása:

A szakvéleménynek tartalmaznia kell az ingatlan felmérési terveinek elkészítését, tartószerkezeteinek szakértését, az épületek nedvességvizsgálatával és a jelenlegi állapot energetikai számításával, melyek kiterjednek a villamos és az épületgépészeti hálózatra is.

Önkormányzatunk orvosi rendelőket kíván az épületben kialakítani, ezért a szakvéleménynek több alternatívában kialakítási és fejlesztési javaslatokat is kell tartalmaznia költségbecslésekkel, amelyek bemutatják a helyiségek kialakítását, a villamos hálózat és fűtési rendszer korszerűsítési módozatait, és alapot biztosítanak az alternatívákból az optimális megoldás kiválasztására.

Az Önkormányzat TOP pályázatot kíván benyújtani, ezért a kidolgozásra kerülő javaslatoknál kéri figyelembe venni a TOP Plusz 3.4.1-23 Fenntartható humán infrastruktúra pályázati felhívások szakmai tartalmának előírásait.

A szerződéskötés tervezett ideje: 2023. november 15.

A teljesítés tervezett határideje: 2024. január 10.

A regisztráció határideje: 2023. október. 26. 10:00 óra

Kérem, hogy az árajánlatkérésen történő részvételi szándékát az alábbi adatok kozbeszerzes@hodmezovasarhely.hu  e-mail címre történő megküldésével jelezze:

  • cégnév
  • székhely
  • kapcsolattartó
  • elérhetőség (telefon, fax, e-mail)
  • beszerzés tárgya

A teljes dokumentumot megtekintheti az ikonra kattintva:

Megszakítás