Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hódmezővásárhelyre érkezik a Hulladékból termék kiállítás

Az elmúlt 3 évben a Hulladékból termék kiállítást 34 hazai nagyvárosban, több mint 175.000 érdeklődő láthatta és tapasztalhatta meg, hogy miként is válnak újra hasznos tárgyakká hétköznapi hulladékaink a szelektív hulladékgyűjtés által. A
kiállítás 2009. november 3-tól a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában is megtekinthető. Megnyitó: 14:00 órakor.

2009-ben az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a Környezet és Energia Operatív Program jóvoltából 6 hazai nagyvárosban látható a Hulladékból termék c. környezetvédelmi szemléletformáló kiállítás.

Az elmúlt 3 évben a kiállítást 34 hazai nagyvárosban, több mint 175.000 érdeklődő láthatta és tapasztalhatta meg, hogy miként is válnak újra hasznos tárgyakká hétköznapi hulladékaink a szelektív hulladékgyűjtés által. A kiállítás, melynek fővédnöke a Gazdasági, Közlekedési és Energiaügyi Minisztérium, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium – most Hódmezővásárhelyre érkezik.

A „HULLADÉKBÓL TERMÉK” kiállítás hódmezővásárhelyi megnyitójára 2009. november 3. (kedd) délután 14:00 órakor kerül sor.

A megnyitó helyszíne: Strandfürdő és Városi Sportuszoda
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre u. 1.

A megnyitó programja:

Köszöntő

A szelektív hulladékgyűjtés szerepe hódmezővásárhely
város környezetpolitikájában – dr. Kószó Péter alpolgármester, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

A környezetvédelem és a környezeti nevelés fontossága
– 
Versegi Attila kereskedelmi vezető, A.S.A. Hódmezővásárhely Köztisztasági Kft.

Körforgás a környezetért: szelektív hulladékgyűjtés és újrahasznosítás – Hartay Mihály ügyvezető igazgató, ÖKO-Pack Nonprofit Kft.
Regisztráció

Megszakítás