Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hős Sándor lett a hajléktalanszálló új vezetője

A tegnapi napon mutatkozott be a Városházán Dr. Márki-Zay Péter polgármesternek Hős Sándor, a Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató új igazgatója, aki a nemrégiben elhunyt Korsós Sándor pozícióját vette át. A bemutatkozó beszélgetésen szintén részt vett Ritz Judit főigazgató a Bálint Sándor Egyházmegyei Szeretetszolgálat részéről, amely Szeged-Csanád Egyházmegye szociális intézményeinek fenntartója.

A megbeszélésen szóba került a Hajléktalanszálló rossz állapotú hátsó falának rendbehozatala, amelyhez a város terveink szerint mintegy 20 millió forinttal járulna hozzá. Az új intézményvezető a város segítségét kérte a szállón felgyülemlett, régi hulladék elszállításban is, amelyben természetesen partnerek vagyunk.

A Hajléktalanszálló és az Önkormányzat jó és szoros kapcsolatban működik együtt. Nemcsak a rendezvényeinkről megmaradt ételeket szoktuk rendszeresen az ott lakóknak eljuttatni, de a városvezetés, Márki-Zay Péter polgármester és az alpolgármesterek, immár hagyományosan minden évben december 24-én személyesen osztanak ételt a szállón ellátott embertársainknak.

Megszakítás