Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Ingyenes angol nyelvi társalgási órák

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és az amerikai Global Volunteers non-profit szervezet a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét szervez ingyenes angol nyelvi társalgási órákat.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és az amerikai Global Volunteers non-profit szervezet a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét szervez

 

ingyenes angol nyelvi TÁRSALGÁSI ÓRÁKAT

 

 

A társalgási órák időpontja:

2012. április 16-27-ig, hétköznapokon

16.30 és 18.30 óra között

 

 

A társalgási órák helyszíne:

Németh László Gimnázium és Általános Iskola (Ormos Ede u. 18.)

 

Az órák kis csoportos oktatásban zajlanak. Az órák elsősorban társalgási jellegűek, azok számára, akik nyelvi íráskészségüket és nyelvtani ismereteiket kívánják fejleszteni, az órákat nem ajánljuk!

 

 

Várhatóan a következő tudásszintű csoportok indulnak:

 

  • KEZDŐ (A létszám korlátozott!)
  • ÁLKEZDŐ/ÚJRAKEZDŐ (azok számára ajánlott, akiknek már van némi előismerete a nyelvből vagy régen tanulták a nyelvet, és már csaknem elfelejtették)
  • ALAPSZINT, ALAPFOK (alapfokú nyelvvizsgára készülők, alapszintű tudással rendelkezők számára ajánlott, akik az egyszerűbb élethelyzetekben használni tudják az angol nyelvet)
  • KÖZÉPSZINT, KÖZÉPFOK (középfokú nyelvvizsgára, nyelvi érettségire stb. készülők, ill. vizsgával már rendelkezők számára ajánlott, akik már a legtöbb élethelyzetben használni tudják a nyelvet)
  • KÖZÉPHALADÓ, FELSŐFOK (középfokú nyelvvizsgával rendelkezők, felsőfokú nyelvvizsgára készülők, hasonló szintű nyelvtudással rendelkezők számára ajánlott, akik magabiztosan használják a nyelvet a legtöbb élethelyzetben)
  • FELSŐSZINTŰ TÁRSALGÁS (felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezők, nyelvszakos hallgatók, tanárok, biztos nyelvtudással bírók számára ajánlott)

 

 

 

Várjuk jelentkezésüket!

 

Tekintettel a jelentkezések várhatóan magas számára, a csoportok létszáma korlátozott, kérjük szíves megértésüket, amennyiben esetleges helyhiány miatt jelentkezésüket nem tudjuk fogadni.

 

 

Jelentkezési határidő: 2012. április 13.

 

Jelentkezni a ../www.hodmezovasarhely.hu oldalról letölthető jelentkezési lapon lehet,                                                 

vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal I. emelet 9/a. irodájában 8.00 és 16.00 óra között.

 Jelentkezési lap letölthető innen.

 

Információ és jelentkezés:

Dezső Rita, e-mail: dezso.rita@hodmezovasarhely.hu

Telefonos információ:

Dezső Rita nemzetközi referens, 62/ 530-139

Megszakítás