Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Segítünk, hogy csökkentse háztartásának energiafelhasználását! 

Csökkentsük együtt háztartásaink energiafelhasználását!

INGYENES lakossági LED-csereprogram Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából! 

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet! Vegyen részt Ön is az ingyenes, hódmezővásárhelyi LED-csere programban! 

A Hódmezővásárhelyi Önkormányzat, a CYEB jóvoltából, ingyenes LED-izzó programot hirdet a lakosság számára, amelynek keretében a program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak LED-ekhez, és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra. 

Amit a programról tudni kell: 

  1. A hódmezővásárhelyi LED-csereprogramjának keretében, ingyenes LED igényelhető egy hódmezővásárhelyi háztartás lakossági villanyszámlája alapján.
  2. A programban történő részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek és ott minimum 2 év használatban legyenek.
  3. A jelentkezéshez szükség lesz a regisztrálandó háztartás villanyszámlájára.
  4. A szerződéskötéshez szintén szükség lesz a szerződő fél (villanyszámla előfizető) személyazonosságának igazolásához szükséges dokumentumokra, azaz személyi igazolványra és hódmezővásárhelyi lakcímkártyára.

Első lépésként kattintson az alábbi,  JELENTKEZEM AZ INGYENES LED-CSERE PROGRAMRA gombra!

jelentkezés - ledcsere

Ezt követően a rendszer végigvezeti Önt a programba történő jelentkezéshez szükséges lépéseken. 

A sikeres regisztrációt követően, szeptember 1-je után felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén az igényelt LED-ek átvételi lehetőségeit illetően. 

Ha nincs internetes kapcsolata, kérem, keresse fel a Németh László Városi Könyvtárat, ahol a Nyugdíjas Szövetség tagjai fognak segíteni a regisztrációban (cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 44).

Polgármesteri tájékoztató levél

A CSEREPROGRAM MENETE

Regisztrációs időszak vége:
2023. július 15.

Ingyenes LED-izzók átvétele:
2023. október 1-tól kezdődően Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal épületében fsz. 13/b irodában.

Megszakítás