Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Szupergyors Internet Program, lakossági felhívás

lol

 

A Szupergyors Internet Programban célul tűzte ki a kormány, hogy minden háztartás számára ─ amely azt igényli ─ biztosítja a legalább 30 Mbps sebességű internetkapcsolathoz való hozzáférés lehetőségét a még ellátatlan területeken. Az eddigi legnagyobb volumenű hálózatfejlesztés eredményes végrehajtása érdekében frissítésre kerül az országos szintű adatbázis, az újgenerációs szélessávú lefedettségről. A következő évek beruházásait megalapozó adatok pontosításához a kormány a lakosság közreműködését kéri.

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium adategyeztetést indít, amelynek keretében az állampolgárok és a települések vezetői 2019. november 6-ig a szipkonzultacio@kifu.hu email címen keresztül jelezhetik, ha a https://kifu.gov.hu/szip térképen szereplő, szélessávú internettel nem lefedett címek eltérnek az Önök által tapasztalttól.

 

Kérem, amennyiben a lakhelyén egyik városi internetszolgáltató sem tud internetszolgáltatást létesíteni, vagy lehetséges internetszolgáltatás
kiépítése, de a maximális sávszélesség nem éri el a 30 Mbps sebességet, azt kérem jelezzék a fent található e-mail címen.

Megszakítás