Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Iskolatalálkozót és családi napot szerveznek Szikáncson

60 éves iskolatalálkozóra és családi napra vár minden érdeklődőt a Szikáncsért Egyesület a hétvégén. A több generáció számára rendezett Szikáncsi Nap tartalmas kikapcsolódást ígér a szórakozni vágyóknak.

A Szikáncsért Egyesület június 23-án, szombaton rendezi meg a 60 éves iskolatalálkozó és családi nap rendezvényét, amelynek alapvető célja, hogy délelőtt az 1952-ben létrehozott, egykori szikáncsi központtal működött iskola tanárai és diákjai találkozzanak egymással.

Ezt azonban egy családi nap keretében rendezik meg, ahová nem csak a településen élőket várják, mivel délután mindenki számára érdekes és szórakoztató programokat szerveznek. A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes, és kora délutántól késő estig számos különböző fellépő produkcióját kínálja. Többek között a gyermekeknek aszfaltrajzversenyt, íjászbemutatót szerveznek, ugrálóvárat állítanak, de a program kertében színpadra lép a Kankalin Néptánc Együttes, a Promenád Sportegyesület, a Rockefeller zenekar pedig koncerttel várja a kikapcsolódni vágyókat. Ha még ez nem volna elég, este nyolc órától utcabálon mulathatnak az érdeklődők.

Megszakítás