Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Jótékonysági zumba órát tartottak a Hódtói Sportcsarnokban

Mintegy nyolcvanan zumbáztak másfél órán át Vásárhelyen a Hódtói Sportcsarnokban azért, hogy népszerűsítsék a sportot, illetve, hogy a bevételből támogassák a Tiszta Szívvel Alapítványt.

Egy testvérpár, Roszkus Annamária és Roszkus Mónika Szeged és Makó mellett Hódmezővásárhelyen is tartanak zumba órákat, és már több tucatnyi nőt vettek rá a táncos, vidám, jó hangulatú fitness-szel a rendszeres mozgásra. Legutóbb a Hódtói Sportcsarnokot töltötték meg tornázni vágyókkal, akik egyben jótékonykodtak is, ugyanis a bevételt a Tiszta Szívvel Alapítványnak ajánlották fel.

– Abban reménykedtünk, hogy ha egy jó nagy dolgot szeretnénk létrehozni jó sok emberrel, és azt felajánlani egy cél érdekében, akkor nem kis dologba vágjuk a fejszét, hanem nagyba, és ha így áll hozzá az ember, akkor ez jól sülhet el. Vártuk, hogy sok vendég lesz – mondta Roszkos Mónia, zumba oktató.

– Itt van lehetőség arra is, hogy kipróbálják a zumbát és arra is, hogy támogassanak egy olyan alapítványt, amelynek működése itt Hódmezővásárhelyen nagyon elismert – tette hozzá Roszkos Annamária, zumba oktató.

A testvérpár mindkét tagjának a zumba előtt is volt kötődése a tánchoz. Mónika versenytáncolt, Annamária pedig a Táncművészeti Főiskolán végzett és jelenleg tánctanárként is dolgozik. A zumba az egészségmegőrzés mellett a közösségformáló ereje miatt is mindkettőjüknek szívügye. A jótékonysági akciónak köszönhetően a Hódtói Sportcsarnokban zumbázók harmincezer forinttal támogatták a Tiszta Szívvel Alapítvány céljait.

Megszakítás