Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

JÚLIUS EGYTŐL MEGÚJUL AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT A VÁROSHÁZÁN

 

Holnaptól, azaz július 1-től minden ügyfél egy KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATNÁL intézheti az ügyeit a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatalban. Az 5 ügyfélszolgálatos kolléga közül egy mártélyi is lesz, úgyhogy a mártélyi ügyfelek is ugyanolyan gyorsan intézhetik ügyeiket.

A cél az, hogy a lakosoknak megkönnyítsük az ügyintézést és a lehető legrövidebb ideig tartson egy-egy ügy elintézése.

A közös ügyfélszolgálat a földszinti 13/A teremben keresendő, a már megszokott ügyfélszolgálati időben, azaz:

Hétfő: 08 – 17

Kedd: 08 – 16

Szerda: 08 – 12

Csütörtök: 08 – 16

Péntek: 08 – 12

További könnyítés, hogy az ugyfel@hodmezovasarhely.hu e-mailcímen várunk minden kérdést, észrevételt, ami a hivatal munkájához kapcsolódik.

Külön odafigyelünk arra, hogy a KÖZTERÜLETEKKEL KAPCSOLATOS BEJELENTÉSEK is nagyon gyorsan megoldódjanak, ennek érdekében Dombi-Kiss László kollégánk fogja fogadni a bejelentéseket, munkaidőben a 0630-961 52 32 -es telefonszámon, ugyanezen a számon SMS-eket is tud fogadni és a Hódmezővásárhely applikáción keresztül is lehet majd jelenteni a közterületekkel kapcsolatos ügyeket. Az app-ot innen tölthetik le: https://apps.apple.com/us/app/h%C3%B3dmez%C5%91v%C3%A1s%C3%A1rhely-mobilapp/id988374094

vagy

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.hodmezovasarhely.android

 

 Amennyiben külterületi utakkal kapcsolatos bejelentenivalójuk lenne, akkor Czövek Ferencet keressék a 0630 293 2775 -ös számon munkaidőben, vagy munkaidőn túl SMS-ben.

Amennyiben 30 napon belül nem kapnak választ a bármilyen platformon elindított ügyükre, kérjük jelezzék a panasz@hodmezovasarhely.hu e-mailcímen.

Emellett felhívjuk mindenki figyelmét, hogy bármilyen észrevétellel megkereshetik területi képviselőjüket is, akik priorizálni tudják az elintézendőket és továbbítják a hivatal felé.

Megszakítás