Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Karbantartási munkálatok zajlanak a strandfürdőben

Műszaki okok miatt várhatóan péntekig nem üzemelnek a hódmezővásárhelyi strandfürdő szabadtéri meleg ülő- és középső medencéi. A karbantartás ideje alatt a hátsó téri nyugdíjas- és a tanmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A sportuszoda medencéinek takarítása is ezen a héten zajlik, de hétvégére már a fedett medencéket is használhatják az uszodába érkezők.

Jelenleg karbantartási munkálatok zajlanak a hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdőben, emiatt nem üzemelnek a szabadtéri meleg ülő- és középső medencék. Antalóczy Péter fürdővezető tájékoztatása szerint a középső medence szűrőrendszerének korszerűsítése zajlik, amely csak a víz  leengedése mellett valósítható meg. A jelenlegi csapadékos időjárás miatt a munkálatok elhúzódnak, de várhatóan pénteken az említett két medence már a fürdőzők rendelkezésére áll majd. A karbantartás ideje alatt a vendégek a hátsó téri nyugdíjas- és a tanmedencét használhatják.

Ugyancsak ezen a héten zajlik a Gyarmati Dezső Sportuszoda soros karbantartása is. A munkálatok jelenleg a medencék vízfeltöltésénél tartanak, így hétvégére már a fedett medencéket is újra birtokba vehetik az uszoda vendégei.

Megszakítás