Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Kedvezményes strandbelépők egész nyáron

A strand látogatottságának növelése érdekében a fürdő vezetése a nyári szezonban jövő héttől csökkentett belépőárakkal várja vendégeit. A kedvező időjárástól és a 10%-os kedvezményes jegyáraktól azt remélik, hogy hétvégente akár a napi kétezer fős látogatószám fölé is emelkedik a létesítmény forgalma.

Június 18-tól, hétfőtől egészen az évszak végéig a nyári szezonális árjegyzék lép életbe a vásárhelyi strandon, ami azt jelenti az eddigi 990 forintos felnőtt belépő ára 840 forintra változik, és a diákok az eddigi 600 forint helyett 530 forintért juthatnak be a strand területére. Ez közel 10%-os árengedményt jelent. Az akciós kedvezmények néhány egyéb más típusú jegyre is érvényesek.

– Tavaly is hasonló árcsökkentést hajtottunk végre, akkor az volt a tapasztalat, hogy nagyobb arányban nőtt a látogatottság, mint amilyen mértékben csökkentettük a belépők árait, vagyis megérte – mondta Antalóczy Péter, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezetője.

Az elmúlt évek gyakorlata szerint a látogatószám egy-egy napsütéses kánikulai hétvégén a legmagasabb. Akkor nem ritka, hogy 1500-2000 ember látogat le a strandra, csúcsidőben ez a szám ennél is több lehet. Az idén erre még nem volt példa, mivel még a szezon elején járunk. A fürdő vezetése különböző szórakoztató programokkal is szeretné még vonzóbbá tenni a strand szolgáltatásait.

– Tárgyalásokat folytatunk az itteni pavilontulajdonosokkal és vendéglátósokkal, hogy közösen kínáljunk szórakoztató programokat, többek között éjszakai fürdőzést, de részletekről még nem tudok beszámolni – tette hozzá az ügyvezető.

A vásárhelyi strand nem csak a szórakoztatásról szól, a létesítményben a sportélet is igen aktív, mivel népszerű az élsportolók, olimpikonok körében. Jelenleg a paralimpiai válogatott és az ifjúsági vízilabda válogatott edz a medencékben, de június 25-től több héten át Gyurta Dániel is újra ellátogat a Gyarmatiba. A nyár folyamán több külföldi csapat is itt tölti majd felkészülési idejét. A szervezők igyekeznek majd úgy intézni, hogy a sportolók edzései ne zavarják a vendégek kikapcsolódását.

Megszakítás