Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Kedvezményes telekre pályázhatnak

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 19 darab kedvezményes közművesített építési telket hirdet hódmezővásárhelyi állandó lakcímmel rendelkező házaspárok számára Új-Kishomokon a Kiskert utca, Tücsök utca, Szikes utca által határolt, a tervezett játszótér és közösségi tér melletti területen.

 

A telkek 548 m2 és 791 m2 közötti területnagysággal rendelkeznek. A nyertes pályázóknak vállalniuk kell, hogy a telek tulajdonjogának megszerzése után 2 éven belül használatbavételi engedély bemutatásával igazolják lakóház létesítését.

A telkek egységesen 1 millió Ft/darab vételár ellenében kerülnek értékesítésre a nyertes pályázók között. A benyújtott pályázatokról a Lakásügyi Tanácsadó Testület javaslata alapján a Közgyűlés hoz döntést. A nyertes pályázók között a telkek elosztása sorsolás útján történik.

Bővebb felvilágosítás ügyfélfogadási időben a Lakás- és Helyiséggazdálkodási Csoport munkatársainál a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (15. számú ablak) kapható. A kiosztásra kerülő telkek tervezett térképe megtekinthető a város honlapján (www.hodmezovasarhely.hu) a „kedvezményes közművesített építési telkek” címszó alatt.

A pályázaton való részvételre vonatkozó szándéknyilatkozat benyújtásának határideje: 2016. április 27. (szerda) 1200 óra.

A kialakítandó telkek:

Megszakítás