Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Két első és egy második helyezést értek el a Hód-Fitness SE versenyzői

Fit-Kid Dance kategóriában két első és egy második helyezést értek el két héttel ezelőtt Csepelen a vásárhelyi Hód-Fitnesz SE versenyzői. A gyerekeket Miklós Melinda, Európa bajnok készíti fel.

Miklós Melinda 12 évesen kezdett el fitnessel foglalkozni. Kezdetben versenyzőként vett részt a sportágban, országos egyéni második, valamint csapatversenyben Európa bajnoki cím tulajdonosa. Jelenleg edzőként van jelen Hódmezővásárhely fitness sportjában. Ő készítette fel a lányokat a március 31-i, csepeli versenyre is, ahol öt vásárhelyi volt az indulók között. A Fit-Kid Dance kategóriában zajló megmérettetésen egy második helyezést, és kettő első helyezést sikerült megszerezniük a versenyzőknek.

– Nagyon izgultam, hogy vajon az ellenfelek mennyire lesznek erősek. Amikor kihívták a második helyezettet, megkönnyebbültem, mert éreztem, hogy én leszek az első és ez nagyon jó érzés. Sokat dolgoztam ezért a díjért, igyekeztem mindent megtenni érte – mondta Bordás Kitti, versenyző.

Hétvégén a lányok Székesfehérvárra utaznak, ahol a sportág legjobbjai csapnak össze.

– Szombaton Székesfehérváron a Fit Kid I. osztály versenyzői, vagyis a legjobbak mérik össze tudásukat. A lányok között lesznek 7-8 évesek, valamint 17-18 évesek is. Minden korosztályban nagyon tehetségesek a gyerekek – mondta az edző, Miklós Melinda.

Jelenleg 26 versenyzője van a Hód-Fitness Sportegyesületnek, de folyamatosan bővül taglétszámuk. Akik kedvet érzenek a népszerű sportág iránt, azok Hódmezővásárhelyen, a Petőfi utcai Táncházban találják meg kedden, szerdán és szombaton a fitness csapatot.

Megszakítás